Optredens en projecten

Om u een indruk te geven van de verschillende optredens die Custos kan verzorgen, vindt u hieronder een beschrijving van optredens die wij in het verleden hebben gegeven. Klik op de links voor foto's en programmabeschrijving.

mei 2011: concerten tijdens pianowandeling in Edam en Reinckenfestival in Deventer. (Telemann en Elizabethan songs)

Lees meer: Pianowandeling Edam en Reinckenfestival Deventer

juli 2007: medewerking aan de presentatie van sopraan Wil van Duijn op een leerlingenconcert in Zaandam. (A. Scarlatti: Quella pace gradita)

 

maart 2007: optreden in Nieuwe Niedorp, huwelijksjubileum. (Händel: Nell Dolce dell' oblio; A. Scarlatti: Augellin vago e canoro; Telemann: triosonate in F, TWV 42:F7)

 

januari 2007: Marnix Academie Utrecht, nieuwjaarsreceptie

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie Marnix Academie

oktober 2006: "Loevestein Bewoond", Slot Loevestein

Lees meer: Loevestein bewoond

september 2006: Open Monumentendag, Grote Kerk Breda

Lees meer: Open Monumentendag Breda

juli 2006: medewerking aan de presentatie van sopraan Wil van Duijn op een leerlingenconcert (A. Scarlatti: Augellin vago e canoro; Telemann: triosonate)

 

september 2005: concert in Durgerdam rond de Ode on the Death of Mr. Henry Purcell van John Blow, met medewerking van Frank Irving en Meindert Velthuis (countertenor) en Guus Vijftigschild (blokfluit).

Lees meer: Ode on the Death of Mr. Henry Purcell

juni 2005: medewerking aan de presentatie van sopraan Wil van Duijn op een leerlingenconcert, Durgerdam (Händel: Nel dolce dell' oblio)

Lees meer: Presentatie met Wil van Duijn

april 2005: Optreden op radio Heemskerk (Heemskerk Klassiek van A tot Z)

Lees meer: Radio Heemskerk

december 2004: medewerking van Inge en Joost (beiden op blokfluit) aan kerstconcerten olv. Hugo van Veen (Messe de Minuit van Charpentier)